kereta sewa di langkawi

>Selamat datang ke blog baru saya. Anda boleh menyewa kenderaan ini apabila tiba di langkawi melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi atau Terminal Jetty Kuah Langkawi tanpa sebarang caj tambahan penghantaran ke dua-dua lokasi...best kan :-)

Cuma hubungi saya untuk tempahan, setelah pembayaran deposit tempahan di buat anda akan diberi resit bayaran dan kenderaan akan disediakan di lokasi yang anda nyatakan. Mudah dan tidak membazir masa...tak perlu tercari-cari kereta bila tiba di langkawi.
Harga kereta sewa di langkawi adalah seperti berikut:-
NISSAN SENTRA (A) - LOW SEASON RM100- 1 HARI (24 JAM)
PRODUA MYVI (A) - LOW SEASON RM80 - 1 HARI (24 JAM)
NISSAN LATIO (A) - LOW SEASON RM120- 1 HARI (24 JAM)
PROTON WIRA- LOW SEASON RM60 (M) RM70 (AUTO)
PROTON ISWARA - LOW SEASON - RM50


VAN KIA PREGIO- LOW SEASON RM150- 1 HARI (24 JAM)

TOYOTA VIOS (A) - LOW SEASON  RM100 - 1 HARI (24 JAM)

TOYOTA INNOVA (A) - LOW SEASON RM150 - 1 HARI (24 JAM)
TOYOTA ALTIS - LOW SEASONHARGA: RM150 1HARI 24JAM

VIVA (A) - LOW SEASON-RM70 - 1HARI 24JAM

TOYOTA AVANZA - LOW SEASON -  HARGA: RM130 - 1HARI 24JAM
PRODUA KELISA (A) - LOW SEASON - RM60 - 1 HARI (24 JAM)
NISSAN VANNETE (8 PAX) - MANUAL - LOW SEASON- RM90 - 1HARI 24JAM

11 comments:

  1. di mane lokasi untuk mndptkn kereta ini?

    ReplyDelete
  2. NISSAN VANNETE (8 PAX) - MANUAL - LOW SEASON- RM90
    nie gear kat stereng ke @ kat tmpat dduk pemandu???

    ReplyDelete
  3. Macam mana nak booking ni fon xad la...

    ReplyDelete
  4. Cuti sekolah berapa charge untuk wira pada 2/6 to 4/6. Tq

    ReplyDelete
  5. Cuti sekolah 10/12 to 13/12 utk 8 org berapa cas dan cadangkn mpv mana yg sesuai. Tq

    ReplyDelete
  6. 2-5/11 tahun ni berapa charge yew tok kancil?

    ReplyDelete
  7. utk 8/11/2013 hgga 10/11/2013 boleh dptkan saya avanza auto?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. untuk musim cuti sekolah same ke rate sewa..

    ReplyDelete
  10. Saya dan keluarga 8 dewasa 1 kanak kanak.
    nak sewa mpv

    from 21~23 March 2014.

    tolong email details pada saya victortmt@gmail.com

    atau sms saya 012-3230092

    ReplyDelete
  11. Hi Azizi, is Kelisa available on 9-10 may? Pls email to me at Bel.liew@gmail.com

    ReplyDelete